KATSO EPISODI: 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10  


HUOM!

Oletko seksiasioista kiinnostunut tai kaipaat muuten vaan hauskanpitoa? Silmiesi hivelyä ja kättesi kosketusta odottaa kansi kovana, mitat 20 cm pitkä ja 14 cm (Täydessä mitassaan 29 cm!) leveä, estoton ja kuvia tihkuva Seksin ABC -kirja. Kirjakaupoissa nyt ympäri Suomen!! 

Kansikuvan näet tästä >>

Tällä sivulla julkaistaan lähetetyt julkaisukelpoiset tarinat joita voi anonyymisti lähetellä sivun alaosasta löytyvällä formilla.

EKA KERTA KAKSI KERTAA (SUOSIKKI 01/05)

Olin silloin 15v ja mä olin rippileirillä....poikaystäväni oli mun kaa samalla leirillä ja oltiin suunniteltu et mentäis tekee se ja sit me mentii mun jätkän huonesee, riisuttii vaatteet ja oltii jo tositoimissa kunnes joku avas oven ja me oltii viel täysis puuhis,ni kukas muukaan kuin itse pastori seisookaan siinä!!!! Se tietysti erotti meijjät toisistamme ja sanoi että se soittaa meijjän vanhemmille !!! Ja kyl se soittiki ja kun mä tulin kotiin oli vanhempin seksi saarnaukset valmiit!!! Vaikka se oli noloa en kadu sitä!! (se oli kumminkin eka kertani!) "Miia"

Oltiin oltu viikko yhdessä. Tultiin bileistä humalassa poikaystävän kämpälle ja alettiin suutelemaan kiihkeästi heti kun päästiin sisälle. Himo vei lopulta sänkyyn, mutta kortsun laitosta ei tullut mitään, mä olin liian tiukka (neitsyt) ja taisi se humalakin olla syynä, ettei koko hommasta tullut mitään. Ei todellakaan erottu seuraavana päivänä, vaan jatkettiin seurustelua, tutustuttiin kaikessa rauhassa toisiimme (kaikin puolin) ja kokeiltiin (selvinpäin) uudelleen, kun aika tuntui sopivalta. Nyt oltu yhdessä 2 vuotta. "Zsusanna"

LEIKKIMISTÄ(KÖ) VAIN


Olin joskus kauva aikaa sitte perhe tutuilla ku vanhemmat oli siel ryyppääs. Niil oli kaks poikaa toine mua jonkun verran vanhempi namu. Toine mua aika paljon nuorempi. Oltiin pidetty hauskaa ihan kavereina, katottu elokuva ja sillee. Meit alko nukuttaa ja jäätii kaikki makoilee jonnekkin lattalle ja laitettiin valot pois. Valojen sammuttua väsymys katos ja mietiskelin vaa siin ja puhuin välil jotai tyyppien kaa. Jonku aikaa oltii oltu iha hiljaa. Nuorempi poika oli nukahtanu ja luulin vanhemmankin nukkuvan, mut sen jalka osu muhu ku se käänty. Löin sitä kostoks ja se tarras mun kätee. Se ei irrottanu kättään kokonaan vaa jäätiin vähän niiku käsikkäin siihe. Hivelin pojan kättä ja se ymmärs mun vähäisen huomion osotuksen. Se alko hivelee mun olkapäätä ja siitä pienen topin alle ja rinnoille. Ite aloin koskettelee poikaa paidan päältä ja alta. Mun sydän alko hakkaa. En ollu koskaa enne suurinpiirtein tehny mitää vieressä istumista suurenpaa pojan kaa. Poika jatko hipe lyään alas päin. Hiveli vyön reunaa ja veti vyöstäni mut ihan lähelleen. Tunsin sen raskaan hengityksen kaulallani. Se käänty mun päälle ja kosketteli. Olin taivaassa, tunsin ku sil alko seisoo jo mut en välittäny se vaa kiihotti mua enemmin. Tehtiin pitkii kielareita siinä. Poika käänty taas ja nosti mut päälleen samalla. Työnsin käteni sen paidan sisään ja koskettelin sen kiinteetä sixpäkkii ja siirryin koskettelee sen alempaa puolta vaatteiden päältä. Se vissii yritti saaha mut sen housujen allekkin mut pysyin viel ulkona. En tiiä jotenkin pelästyin ja nousin pois sen vierest ja pois huoneest. Myöhemmin oon katunu lähtööni sikana ku ei olla sen jälkee puhuttu livenä ku ei olla nähty. Mun mielee kyl on tullu myös ajatus et se käytti vaa mua hyväks, ku miks se tälläsen ottais ku olis parempaakin tarjolla....

"kynttilä" (nainen)HÄÄVIERAAT


Kysymys: Oli lämmin kesäinen päivä. Elokuu muistaakseni. Olimme tuoreen poikaystäväni tutun häissä. Minulla oli päällä tiukka punainen mekko ja hänellä oli päällä tumma puku. Ah, Miten komealta hän näyttikään. Olisin halunnut repiä hänen vaatteensa siihen paikkaan ja suudella hänen jokaista ruumiinosaa, mutta sen sijaan hillitsin itseni ja hymyilin hänelle ihailevasti ja otin kädestä kiinni. Häiden jatkoilla oli viinatarjoilu, ja tylsyyttäni päätin alkaa kittaamaan oikein urakalla :D Humalatila nousi ja estot laskivat.. En pystynyt enään hallitsemaan itseäni ja käteni vipelsivät ympäri mieheni kehoa, keskellä juhlasalia. Halusin häntä niin kovasti. Poikaystäväni käski kuitenkin lopettaa ja sanoi että häntä hävettää, ja lähti pois. Loukkaantuneena huojuin ulos juhlista. Käveltyäni jonkun matkaa kaaduin ojaan ja jäin siihen vihreälle pedille makaamaan. Olin jo nukahtamaisillani kun joku juoksi tiellä ohitseni. Kurkistin pengermän yli ja huomasin poikaystäväni laukkaavan tietä kuin vauhko lehmä. Huusin häntä ja hän tuli luokseni. Hän oli ollut huolissaan minusta ja lähteny etsimään minua. Suutelimme. Suutelimme vähän lisää. Tunnelma muuttui yhä vain kiihkeämmäksi, ja pian koskettelimme toisiamme kaikkialta. Menimme hieman syvemmälle metsään, ettei kukaan näkisi touhujamme. Hän suuteli intohimoisesti minua, käytti kieltään taitavasti, tiesi juuri mistä pidän. Hänen huulensa polttelivat kaulalla... olkapäillä.. rinnoilla. Päässäni pyöri. Sormet kiipeilivat reisilläni nostaen hameen helmaa samalla kun avasin hänen vyötänsä. Pian tunsin hänen sykkivän sisälläni. Metsä täyttyi intohimoisista huokauksista ja hiljaisista voihkauksista. Oksa katkesi allani ja painoi selkääni,hyttyset hyökkäsivät paljaalle iholle, mutta emme välittäneet. Kaikki muu unohtui. Oli vain me. Palasimme takasin juhliin noin tunnin kuluttua, hyttysten puremilla ja naarmuilla, hiukset sekaisin, mekko revenneenä ja helvetin onnellinen hymy kasvoilla :D
“ Jones”

EKA KERTA (SUOSIKKI 12/04)

Ihmiset eivät välttämättä kauheasti usko chattijuttuihin, mut mä uskon. Löysin sieltä ensimmäisen kunnon ihastuksen. Rakastuinkin siihen. Näin hänen kuvansa ensimmäisen kerran kirjeen välityksellä, ja ihastuin häneen. Hän oli aika iso (185/100), mutta se ei haitannut, sillä mäkin olin (silloin olin 160/80, nykyään 10 kg laihempi). Oltiin tunnettu jätkän kans silloin pari viikkoo, nähty kerran aiemmin, ja oltiin jo viikon päivän puhuttu että "SE" olisi kiva kokee. Molemmat oltiin vielä kokemattomia, ja niin ollessa päädyttiin päästä siitä eroon. Oltiin katsottu elokuvaa kunnes molempian halut oli valtavat ja päätettiin kokeilla seksiä, molemmat oli vähän tietämättömiä, joten hyväiltiin toisiamme, kunnes päätimme mennä hieman pidemmälle... Poika tuli hyvin nopeasti... no, olin hieman pettynyt, mutta nauroin ... jätkä myös... onnesta. Myöhemmin yritimme uudestaan... se tuntui hyvältä, siinä meni neitsyys, mutta en hetkeäkään kadu! (paitsi vähän). Se oli todellakin eka kertani, nyt tämä mies on kihloissa kun jätin ja petin, mutta siitä on jo kolme vuotta. Ja olen rakastunut, ihastunut ja vihastunut sen jälkeen moneen mieheen. Tällä hetkellä olen sinkku, enkä tiedä koska oikea sattuu kohdalle=) Ehkä ennempää kuin voin uskoa, toivon ainakin=)
“ jenni84”

EKA KERTA


No, tarina menee näin, ollaan juotu, ja tosi hyväs kunnos, no kuiteskin mun jätkä kaveri halus mun kaa harrastaa seksii, elikkä mä suostuin siihen, ja sit vaan harrastettiin siel sen huonees vaik sen mutsi ja faijaki oli himas ja tällee.. ja ei me tietenkään käytetty mitään kondomii.. mihi sellast ois tarttenu sellaseen tilanteeseen.. no sit seuraavana päivänä kauhee kankkunen ja heti apteekkiin ostamaan jälkiehkäisypillereitä.. ja nyt ollaan vieläkin yhessä. ollaa oltu puol vuotta jo :) ja se on mulle se oikee :)

JOS JUOTTE/MUUTENKIN, KÄYTTÄKÄÄ KONDOMIA!!!!!

"minä se taas :D" (nainen)

MINÄ VAIN, YKSIKSENI


En ole vielä kokenut yhdyntää, tai muunlaista seksikokemusta pojan kanssa (tai kenenkään muunkaan) mutta itsekseni olen. Se on tosi hyvä tapa saada "tietoa" itsestään, ja osaa olla valmis kertomaan kumppanilleen, mistä tulis hyvät fiilikset. Joten kannattaa tyydyttää seksin himot itse, eikä aina kumppanin kanssa.

Pusulady (nainen 14-16)

MOKA


Olin tyttöystävän kanssa treffeillä ja menimme hänen luokseen annoin hyvästely suukon. Mutta sitten iski SE himo ja kiipesin tyttöystäväni ikkunasta sisään housut kintuissa. MÄ OON ;ESA;

;ESA;

NEITSYYS MENI MENOJAAN (SUOSIKKI 10/04)

Monet luokkamme tytöt olivat jo menettäneet neitsyytensä, minä olin joukossa siis se musta lammas. Halusin menettää neitsyyteni heti! Kelle vain..
Perjantai-iltana lähdin bestikseni Minnan kanssa kylälle riehumaan. Minna oli eronnut kundistaan ja piti kuulema saada "tyydytystä" suruun.


Menimme nuorisotalolle hiukan kännissä mutta pääsimme onneksi sisään. Discotilan nurkassa istui koulumme suosituin poika Ari kavereineen. Tanssimme Minnan kanssa lanteita keikutellen lähellä Aria ja hänen kavereitaan. Hitaiden kuuluessa pyysin Arin ylisöpöä kaveria tanssimaan. Hän suostui ja tanssimme monta kappaletta. Arin kaveri sanoi itsensä Harriksi. Harri käytti humaluuttani hyväkseen ja alkoi lääppiä, joka tuntui hyvältä.


Siirryimme ahtaaseen vessaan hommailemaan. Harri kehui kauneuttani ja sanoi haluavansa alkaa kanssani. Myöhemmin vaihdoimme puhelinnumeroita ja kiihkeitä iltasuukkoja.Yöllä punkkasin Minnalla ja hehkutin hänelle Harrista. Aamulla textasin Harrille haluaisiko hän ottaa iltaisen uudestaan. Harri viestitti vain ettei ollut tosissaan, sanoi että olin säälittävä punkkakaveri ja toivotti hyvät loppuelämät. Muserruin täysin. Halusin neitsyyteni takaisin, haluaisin kokea sen uudestaan jonkun kanssa joka arvostaa minua todella ja on sen arvoinen.

"Neitsyt vain horoskoopiltaan" (nainen)

VERTA EKALLA KERRALLA (SUOSIKKI 09/04)

Eräät treffit poikaystäväni kanssa... Poikaystäväni oli mua kax vuotta vanhempi ja tietysti kokenut. Jo ennen treffejä olimme päättäneet harrastaa seksiä.

Tapahtumapaikkana poikaystäväni mummola. Kaikki alko aivan loistavasti, ehkä liiankin hyvin... me hyväiltiin ja suudeltiin toisiamme ja päätettiin siirtyä vähitellen "asiaan". Ensimmäinen kondomi meni tietysti rikki, joten ei kun uutta kehiin. Toisen kanssa meni paremmin ja just kun poikakamuni tuli päälleni,se löi nenänsä sängyn laitaan.

Siitä alko vuotaan aivan tajuttomasti verta... jotenkin kummankin fiilikset katos... oltiin alasti sängyn reunalla ja verta tulee nenästä. Olihan se aika noloa mut kyl meitä nauratti!! Siinä me istuttiin n. 1,5 tuntia. Me päätettiin yrittää uudestaan. Sen jälkeen kaikki menikin ihanasti vaikkakin sattui vähän.

"-bloody mary-" (nainen)

NEITSYYS MENI... 

Olin silloin 13 vuotias..
((tätä nykyä 14)) ..Olimme noin 15 hengen kaveriporukassa ryyppäämässä sanotaan nyt vaikka Mikon luona((nimet vaihdettu)) Mikko ja suuurin osa jätkistä oli 15. en tuntenut puoliakaan niistä ihmisistä joita siellä oli, mutta eihän se ketään haitannut.
olimme jo aika hyvässä hapessa((kaikki)), kunnes Mikko tuli luokseni ja käski minua tulemaan käymään hänen huoneessaan, sillä hänellä oli jotain asiaa. no minä ((tyhmänä)) menin ja istuimme sängyllä kun Mikko kännipäissään horisi jotain seksistä ja minusta ja yhtäkkiä hän suuteli minua ja jatkoimme suutelua tietämättä mihin se johti. Siellä me kännipäissämme harrastimme seksiä pitkin yötä, vaikka "bileet" olivat täydessä käynnissä seinän takan. kun aamulla sitten heräsin alasti siitä Mikon vierestä kauhistuin ja puin äkkiä päällenni ja kipitin ulos. kotimatkalla mietin ja kauhistelin jos emme käyttäneetkään kondomia.. Kauhukseni huomasin että kuukautiseni olivat myöhässä ja tein raskaustestin ja se oli positiivinen eli olin RASKAANA!!! L en kertonut asiasta kellekkään,en edes äidilleni. siitä viikon päästä menin lääkäriin ja siellä sain vahvistuksen siitä että testi oli ollut oikeassa. parin päivän päästä minulle tehtiin abortti. Se tuntui todella pahalta, mutta minulla ei ol
lut muita vaihoehtoja! Lääkäristä ei onneksi soitettu äidilleni mitä oli tapahtunut. kukaan ei vieläkään tiedä tästä, eikä toivon mukaan saakkaan koskaan tietää..*
ELI KÄYTTÄKÄÄ KONDOMIA!!
((tiiän mistä puhun))

 *minä vaan*

 

IHANAA


Tulin poikaystäväni (olkoon vaikka Timo) kämpille. Ei oltu nähty viikkoon ja ikävä toisen läheisyyttä oli kova. Siirryimmekin lähes välittömästi Timon huoneeseen, missä Timo laittoi musiikin kovalle, ettei touhujamme kuultaisi.. Olin pakahtua onnesta kun sain olla oman kullan lähellä. Kävimme kummatkin mielettömän kuumina, vaatteet lensivät lattialle ja muu maailma unohtui kokonaan. Rakastelimme pitkään ja tulimme kummatkin yhtäaikaa juuri kun ovikello soi.. Naapurit olivat päättäneet tulla kyläilemään ja ajoitus oli loistava. Siinä sitte nopeasti puettiin päälle, Timo oli nopeampi ja meni avaamaan oven. Timo ei ehtinyt sanoa Jormalle ettei hänen huoneeseensa saa mennä.. No, minä siellä vielä ilman housuja, juuri paidan saanut päälleni nolona istuin sängyllä kun Jorma tuli huoneeseen.. sanoin vain että jos voisin pukea ilman yleisöä. Naapurin ilme oli kyllä paljon kertova:) Jatkoimme toistemme nauttimisesta koko viikonlopun ja taitaa se jatkua vieläkin!

"Onnellinen" (nainen)

NOLO HOMMA


Oltiin puhuttu jätkän kans et seuraavan päivänä ois se hetki jolloin me tehtäis se ekan kerran (=harrastettais seksiä) . Menin jätkän luo ja maattiin eka vaan sängyl... alettiin suutelemaan, jätkä rupes riisuu ja kosketeltiin toisiimme yms.. Jätkä meni haaroihin mut tuli yhtäkkii ylös oudon näkösenä ja rupes vähän mietityttää et miks se sormii vaa käytti ku ois voinu kieltä käyttää! Noh en puuttunu sen koommin asiaa mut sit ku nousin ylös niin tajusin mitä oli käyny: Verta lakanoilla.. menkat alkanu... Eli ei tapahtunut mitään eikä edes olla yhessä mutta hyvin menee! :D

"Piupau" (nainen)

SIIVOTKAA JÄLKENNE


no olin tässä vuosi sitten perjantaina kylällä kamun kanssa ja mentiin kamun jätkänkaverin kyyttiin ja auto oli täynnä ihmisii ja jouduin istuu erään söden jätkän syliin. olin kännissä niinkuin se jätkä, no kun istuin sen sylissä se sano että oon nätti ja että mitä kuuluu, minä siinä hihitin ja vastasin. myöhemmin me suudeltiin ja sit kaikki muut lähtivät illasta torille juomaan ja me jäätiin autoon suutelee ja harrastettiin seksii. sit yhtäkkiä auton ovi aukes. kamuni kundikaveri oli siellä ja sano että sori, ei ollu tarkoitus ja sanoi että siivotkaa sit jälkene. me siinä naurettiin ja jatkettiin....se oli ihanaa....:D siitä lähtien ollaan oltu yhessä---

"Tytteli" (nainen)

ANTOISA MUISTO    


Keltaisen männyn säröllisten oksien lomasta siivilöityi auringonsäteitä, jotka aiheuttivat sen, että maa muodostui kirjavaksi. Männyn voimakas pihkan tuoksu ei voinut olla kantautumatta nenääni.
Samassa tunsin, kun jokin pehmeä kosketti huuliani. Poikaystäväni suuteli minua. Hän oli kietonut kätensä minun ympärilleni ja nautti täysin siemauksin raikkaasta sekä värikkäästä keväisestä maisemasta unohtamatta minua. Männyn suuren varjon alla me suutelimme intohimoisesti pitkään, kuunnellen hennon tuulen kuiskintaa.
Samanlaisena päivänä, lämpimänä sekä värikkäänä, olimme ensi kertaa tavanneet. Ja tässä me jälleen olimme; suuren tammen juurella. Me, nuoret rakastavaiset, olimme löytäneet toisemme.
Suljin tämän antoisan hetken sisääni, jotta se olisi ikuista.

#Britney# (nainen)

KYLPYLÄSSÄ

Olin noin vuosi sitten kylpylässä kun rupesi panettaa... siinä mä sitten istuin sellasen paine suihkun päällä olevinaan "vaivihkaa"... kun alkoi orgasmi olla lähellä unohdin kaiken ympärilläni olevan ja aloin heilua ja huohottaa... oli siinä sitten vähän noloa kun kaikki katsoivat...

"sexileidi..." (nainen)

 k.ä.y.t.t.ä.k.ä.ä*k.o.n.d.o.m.i.a 

Hmm. Tää alkaa niinku useimmat, elikkäs --> Okei, olin juovuksissa, kännissä, humalassa, perseet olalla jne. Se jätkä oli mun tuttuni, exän kaveri, sellanen naistenmies. Hah. Käytti hyväks mun kännistä tilaa ja mä hölmö suostuin. Ensin kysy voisinko mä mitenkään mahdollisesti seurustella sen kanssa, ja sit vastasin myöntävästi.

No, oli se ihan okei et oisin sen kans seukannu, mut sit se haluski vähän enemmän samana iltana. Sanoin etten ilman kortsua ala mitään säheltää, mut sit se sano ettei tuu sisään. Ja mä ajattelin, et no sitte (tyhmä minä). Sinne se sitten raahas mut kulman taakke… (kavereitamme oli vähän matkan päässä). Muusta ei mitään selkeitä muistikuvia oo. Jätkä ei saanut mun sisään, mutta pelkoni kasvoi päivä päivältä kun menkkani oli yhä enemmän myöhässä. Niinpä kävin testissä ja hupsista keikkaa: raskaanahan tietysti olin. Ikää oli 15… joten ei tulisi kuuloonkaan. Niinpä tein lääkkeellisen keskeytyksen. Tämä jätkä ei vieläkään tiedä abortistani. Miten voisikaan, kun jätti seuraavana päivänä.

Eli se on sanomattakin selvää, että minua käytettiin vain hyväksi. Ei pidä olla liian helppo. Niinku mä joskus olin… onneks toi on sellanen asia mihin voi ite vaikuttaa. Sentään en sukupuolitautia saanut.. toi ei ollut eka kerta, muttei se eka paljon tosta poikennut… :/ miettikää ihmiset…

"*.^JuSt mE^.*"

PUSSAUSKOPPI  

Olin poikaystäväni luona.Olimme sopineet että nyt kun kukaan ei ole kotona moneen tuntiin niin tekisimme SEKSII... No kun oli seksin aika mun poikakaveri sano että haluais pussauskoppiin! Ja mä ihmettelin että mistä sellasen muka saa?Ja sit se mun Boyfrendi sano et se on väsänny semmosen ite ja et siinä olis lukko.Ja parasta on se että se on tosi ahdas!No kun me lopulta mentii siihen pusukoppiin (se oli ulkona) nakuina mentii... Kun oli oltu siel noin tunti niin haluttiin sänkyyn ja yritettiin tulla ulos pusukopista mut sen ovi oli jumissa!Kun oltiin siellä viellä (toisissamme kiinni)melkein ainakin 5 tuntia niin Mun Poikakaverin pikkuveli ihmetteli mikä siellä kolisi ja tuli avaamaan juuttuuneen oven. Oltiin noloja, mutta olipa hauskaa...

PUSKAJUSSIT(KO)

tämä sattui minulle ja kundi frendille peri viikkoa sitten... olimme olleet kävelyllä ja istuimme puistoss, jossa ei yleensä koskaan käynyt kukaan. olimme erään puun juurella nojaillimme toisiimme ja kundini (olkoon vaikka "lauri") alkoi kosketella minun intiimejä paikkojani. oli lämmin kesä yö ja suloista. annoin hänen jatkaa ja pian olimme enään puoli pukeissa. juuri kun hän oli avannut rintsikkani ja omat housunsa, kuului ääni meidän ylä puoleltamme. katsoimme ylös ja näimme sielä meidän seurakuntamme papin joka alkoi saarnata kovaan ääneen: tämä on syntiä!!! miten te kehtaatte??? me lähdimme juoksemaan pois, ja suuntasimme toiseen pusikkoon jossa lopulta teimme sen!!!

"puska lovea<3" (Nainen)

EKA KERTA

Olin jätkäkaverini luona yökylässä. Oltiin jo suunniteltu kauan yhteistä privaattia iltaa, mutta juuri kun olimme saanut "oman illan", niin jätkäfrendin vanhemmat (sanottakoon nimeksi vaikka Ville (fiktiivinen) kielsivät meitä jäämään yksin heidän taloonsa.
No... siinä sitten vähän vihoiteltiin, mutta vanhemmat lupasivat nukkua niin hissun hiljaa, kuin voivat, jotteivät he häiritsisi meitä. Juu... Sitten ilta kului ja läheni loppuaan... Olimme katsoneet aivan ihanan elokuvan, ja olimme jo aivan väsyksissä. Joten menimme yläkertaan petaamaan minulle petiä. "Ville" meni hakemaan patjaa itselleen, kun minä saisin nukkua hänen sängyllään.
Kun "Ville" tulikin jo takaisin huoneeseen, niin olinkin jo istahtanut sängylle (olin jo aikovani riisuutua, mutten ollut ehtinyt). Sanoin jotain pikaista, niinkuin, et onpa sull kivan näköinen huone! (jotain sinnepäin) ja sit "Ville" yhtäkkiä istuutui sängylle viereeni ja katsoi todella oudosti silmiini. Hän kuiskasi jotain hiljaa (en vieläkään ole aivan varma, mitä hän silloin sanoi) ja suukotti suulle. Sitten se lääppiminen alkoi... Hän työnsi minut tiukasti hänen sängylleen (hän tietysti päällä...) ja rupesikin jo hivelemään mua kaikkialta... Housutkin se otti jo pois. Sit se kysykin yhtäkkiä, et oonko varma. Vastasin myöntävästi ja kaivoin kassistani kondomin.

Siinä sitten hän vähänaikaa yritti saada sitä paikoilleen ja onnistuikin lopulta. Oli jo kulunut vähänaikaa (olimme jo täystunnelmissa) kun hänen äitinsä ryntäsi huoneeseen lisäpeitto mukanaan. Siinä se sitten toljotti vähän aikaa, ihan ihmetyksissään, ja juoksi sitten ulos huoneesta ja sulki oven.
No eipä me paljoa välitetty.. Naurettiin asialle ja jatkettiin. Aamulla heräsin sen sylkystä, patja ihan lattialla repsallaan, ja "Villen" katsellen minua ihanasti ja samalla hivellen mun ylävartaloa. Tämä oli ensimmäinen kertani, muttei viimeinen! No kyllä siitä sitten sotku syntyi, kun sen äiti kerto mun vanhemmille... Naurattaa kyllä vieläkin!


" juupajuu... xD" (nainen)

EI OLE KETÄÄN KOTONA… 

Olin poikaystäväni kanssa päättänyt lähteä kamujen järjestämiin bileisiin. Siellä otettiin myös limpparia väkevämpää ja meno vaan muuttui illan mittaan yhä vaan kovemmaksi. Kundini oli jäänyt yksin kotiin, porukat olivat lähteneet aamulla ja tulisivat vasta seuraavana iltana.. päätimme siis lähteä bileistä tarpeeksi aikaisin että meille jäisi aikaa olla kahdestaan. No lähdimme heille ja suoraan kundini huoneeseen. suudeltiin ja riisuttiin toisemme ja lopulta me oltin tehty SE kahdesti. Makasimme vierekkäin kunnes nukahdettiin ihan vierekkäin. Aamulla heräsin siihen kun kundini pikkusisko huusi vieressä täysillä: Äitii.. Täällä nukkuu joku tyttö alasti..! Porukat olivatkin ajaneet juhlista aamuksi kotiin. Minä läksin hyvin nopeasti kotiin (varmasti yhtä punaisena kuin paloauto) ja saan edelleen kuulla asiasta kundikaveriltani joka ei ollut moksiskaan systerinsä ilmoitusasiasta.

"Paloauto vaan..." (nainen)

EI TAAS  

No olin illalla yhissä kamuni bileissä ja tunnelma oli jo katossa. Sit tuli sähkökatkos ja kaikki koitti kopeloida laukuistaan kännyköitä valoiks, mut eihän niitä kukaan löytäny ku ei tienny edes missä oli oma laukku.

Samalla kun muut etti kännyjään, mä istuskelin tuolissa, en jaksanu ettii omaa kännykkää ku tiesin sen olevan eteisessä takin taskussa ja talo oli aika suuri muutenkin.

Siinä istuin vartin kunnes tunsin jonkun lähettyvilläni, se oli joku bileissä olleista tytöistä ja se painautu mua vasten. Mä yritin sanoo jotai, mut se tukki mun suun suutelemalla ja samalla sujautti kätensä mun housun vyölle... ja lopulta se ujutti kättänsä mun housujen alle, hätkähdin ja käskin lopettamaan ...


Vasta vartin päästä lamput alkoivat syttyä hiljalleen ja tyttö luikahti tiehensä, en edelleenkään tiedä kuka se oli, mut muisto asiasta ei koskaan unohtunu. Oli se sentään sen verran outoa.

"Hurmis" (Mies, 17-19)

KÄYTÄVÄHOMMAT HOIDOSSA  

Olimme tulossa poikaystäväni kanssa aamuyöllä ystävämme rajuista 20-vuotisbileistä, olimme jo siellä harrastaneet seksiä ystäviemme huomaamatta ja silti aivan heidän neniensä edessä.

Sieltä lähdimme nopeasti jatkamaan siitä, mihin jäätiin. Nousimme portaat ylös kiihkeästi suudellen. Oven avauskaan ei sujunut, joten päädyimme siihen kylmälle lattialle. Myös sormet ja suu kävivät intiimeilläkin alueilla useasti.

Aamu alkoi jo sarastaa ja posteljoonin työt alkoivat. Voi sitä postimiesparkaa, joka sai todistaa lehdet kainalossaan toimintaamme. Naama punaisena hehkuen hän jakoi lehdet ennätysaikaan ja juoksi kiireesti pois talosta, meidän nauraessa hullun lailla. Jouduimme kuitenkin siirtymään omalle lattialle kuullessamme ääniä alakerrasta, toivottavasti eivät heränneet meidän lemmenääniimme.

No, tämä on toistaiseksi ainoa kerta jolloin olemme jääneet kiinni, mutta "tapamme" jatkuu…

"Käytävähommat hoidossa" (nainen, 19 v)

SEKSI-FARSSI

Pyysin pari vuotta sitten yhen kissan kotiin.....olin tuolloin 17 ....ainut tavote: saada sen reidet aukemaan. Se ei ollut helmi mut ei mikään fat ugly motherfuckerkaan. jotain siltä väliltä... Sulava sanaisena miehenä sain sen jäämään yöksi....fiilis oli: "tonight is the night"....kuinkas kävi? täydellinen farssi. Seksi oli hyvää....but tapahtuman jälkeen kissa sanoi: "sun veljes on parempi."

"Kari Runk" (mies)

RANTAMÖKISSÄ   

Olin menossa poikaystävälle yöx, mut niille ei päässytkää joten kysyttiin jätkäni kamulta, et tietääx se mitää paikkaa? Se sano, et sen sisko omistaa pienen "river" paikan minkä vieres on TOSI PIENI MÖKKI…

Sinne sit. Tietenki jätkäni frendin oli pakko tulla sinne yöx kans ja vahtia, ettei myö rikota mitää… Noh, mentii… Paistettii makkaraa, juotii limsaa ja kaljaa, kunnes tuli kylmempi, mentii sisälle, mut sielki oli kylmä, tämä tapahtui huhtikuussa ja oli kylmä. Sisällä alettiin pullonpyöritystä, mutta ei sitä kauan jaksanut, joten mentii punkkiin.

Mökis oli kerrossänky, jonka yläsänky oli varmaan täynnä kirppuja ja alasänky natiseva, jonka sivuissa oli joustotukset… Jätkän frendi sanoi: "Ette ainakaan nuku tossa, jos aijotte harrastaa seksiä!" Ei saatu nukkua siinä… Mutta patjoilla, jotka olivat peräisin sohvasta, jossa sattui olemaan isot noja- ja istuinpatjat… Noh, ei siinä mitään, levitettiin patjat lattialle ja ruvettii makoilee… Siinä sitten oltiin jätkän frendi natisevassa alasängys ja mä ja mun jätkä sohvapatjoil, oli vähä aikaa hiljasta, kunnes frendi rupes valittaa kylmyyttä yms… Sanoin, et "koitetaa nukkuu" mut eihä siitä tullu mitää, ku mä ja jätkäni alettii hitaasti ja hiljaa hieroa ja kosketella toistemme sukupuolielimiä… Frendi kyseli välil, et "nukuttex te?" mut me vaa hymähettii…

Kuitenki se jätkäni frendi nukahti yhes vaihees ja koitti aika, kunnes jätkäni sanoi hiljaa "oota" ja rupes kuulua rapistelua ja aloin ottaa housuja pois ja jätkäni tuli päälleni ja siinä sitten harrastettiin seksiä jätkäni unikekoisen kaverin vieressä lattialla… Vähän kyllä kiroilin kovaan ääneen, kun ei oikeen mennyt kunnolla sisälle, mutta lopulta meni sitten ja nautittiin kummatkin siitä hetkestä, oli kuitenkin meidän molempien ekakerta.

Kaveri kuuli jutusta seuraavana päivänä, kun ei ollut kuullut mitään nukkuessaan. Mähän sen sille kerroin, ku jätkäni jätti mut silloin seuraavana päivänä, mutta nyt olemme taas yhdessä… Ekan kerran 7 kk, sitten 8-9 kk, sitten…

"IIZU" (nainen)

EI         

Minä ja mun kaveri oltiin menossa bileisiin, missä oli jätkä, kuka oli mun ihastukseni... No, mentiin bussilla ja se jätkäkin tuli samalla, mutta se ei välittänyt meistä. Sitten mentiin sinne paikan päälle ja siellä oli vaan kaksi kundia (minun ihastukseni ja sen kaveri), ihastukseni antoi meille olutta ja me ruvettiin katsomaan telkkaria. Sitten joskus keskiyöllä ihastukseni tuli ja kysyi, että haluanko minä puhua? Vastasin, että kyllä (miksi?)... Mentiin makuuhuoneeseen ja sitten alkoi "tapahtua". Sitten se halusi naida mua, mutta minä sanoin "minä en halua!" Hän suuttui ja meni kotiin. Nyt minä olen sen kaverinsa kans ja minun kaveri on minun vanhan ihastukseni kans, kuka on oikeastaan ihan paskapää... Olen onnellinen, että sanoin ei :)

" Piiloblondi§" (Sukupuoli: Nainen, 14-16 v)

SALAKUVAUSTA

Eräänä kauniina lauantai iltapäiväna vietimme aikaa.  Lähdimme erään kaverin kotiin syömään, kun siellä ei ollut vanhempia kotona. Syötyämme istuimme ulkona piha keinussa tupakilla ja pojat halusivat katsoa jonkun elokuvan, juotavaakin oli tarjolla.Kun muut lähtivät sisälle jäimme istumaan keinuun ihastukseni kanssa.Meillä oli ollut jos jonkinmoista systeemiä kesän mittaan.Suutelimme ja Jotenkin siinä kävi niin,että päädyimme sekstailemaan kaverimme sänkyyn. Jonkin ajan kuluttua mustasukkainen exäni ja hänen kaverinsa ryntäsivät huoneeseen kameran kanssa.Kuvan räpsättyään he juoksivat hihitellen pois.Kun olimme saaneet vaatteet päällemme lähdimme raivoisaan takaa-ajoon.Kävi ilmi,että pojat olivat katselleet ikkunan takana jo pidemmän aikaa.Joitakin viikkoja myöhemmin kaverimme tunnusti meille, ettei kamerassa ollut filmiä, luojan kiitos!

"Ne kesälauantait mulle mieleen jäi:)"  (Nainen)

Eka kerta

olin netissä tutustunu erääseen vuotta vanhempan jätkään. tämä jätkä ehotteli aina tapaamista ja niin me tavattiin. mentiin eräälle kioskille kahville ja juteltiin niitä ja näitä. kunnes tämä kyseinen jätkä ehotti että mennään niitten porukoitten mökille. minä suostuin ja niin mentiin. kateltiin telkkuu kun yhtakkia tää jätkä alkoi haistelemaan ja hyväilemään minun kaulaaani, hetken päästä jo suutelimme kielareiden kera toisiamme kiihottuneesti. makasimme sohvalla ja riisuttiin toisiamme. jätkä otti kortsun farkkujensa taskusta ja laittoi sen paikalleen. hetken päästä hän olikin jo sisälläni ja minä nytkyin hänen allaan janoten aina vain lisää ja lisää. räjähdimme molemmat. makasimme hiljaa sohvalla päälekkäin. hän kuiskasi korvaani että haän taitaa olla rakastunut. minä hymyilin hänelle ja tiesin ettei tämä jää tähän. nyt ollan yhessä jo oltu kohta puoli vuotta. ihanaa on ollu <3

"#rakastunut#"(nainen)

TYTTÖJEN KESKEN 

Mä olin silloin 16v. Olin bestikseni kanssa bileissä. Niissä oli aikamoinen meininki, ja melkein kaikki olivat kännissä.

Minä ja bestikseni kuuluimme siihen porukkaan. Kävimme hakemassa uudet juomat ja menimme pois toisten luota. Mä en oikein tiedä miten siinä kävi, mutta kohta hivelimme toisiamme (minä&bestikseni).

Kohta kaikki vaatteemme olivat poissa ja harrastimme aika rajua seksiä. Siinäpä sitten kesken kaiken, ovesta ryntäsi minun jätkäkaverini ja sen jotain kavereita. Ne ryntäs sieltä ulos aika äkkiä, jätkäkaverini etunenässä.

Puimme päälle pikaisesti ja lähdimme noloina pois bileistä. Niinkuin arvata saattaa, emme siitä kovin hyvää mainetta saaneet, siis minä ja bestikseni...ja kun olemme molemmat kimmoja...erohan siitä tuli jätkäkaverin kanssa. Me emme ole lesboja, se oli alkoholin vaikutusta, mutta jätkäkaverini ei kuunnellut, ja ymmärrän sen täysin.

"kimma"

Kuvassa rekonstruaatio. Tilanteen lavastus ei kuitenkaan ole täydellinen: kuvan piirroshahmot eivät voisi millään juoda itseään niin känniin, etteivätkö säilyttäisi itsekontrolliaan.

VIULISTIN SYLISSÄ 

Ollessani 16-vuotias koin elämäni parhaan seksikokemuksen. Ikinä sitä ennen enkä sen jälkeen en ole kokenut niin suurta hurmiota ja intohimoa.

Olimme matkoilla äitini kanssa, ja tapasin miehen, parikymppisen viulistin, jonka kanssa tulimme erittäin hyvin toimeen ja vietimme iltaa paikallisessa ravintolassa. Monen kommelluksen ja tekosyyn jälkeen hän päätyi yöksi hotelliimme, minun vuoteeseeni. Äitini tosin nukkui toisessa vuoteessa esiliinana.

Kuiskailimme toisillemme kun makasimme vierekkäin sängyllä, ja vähitellen siirryimme lähemmäksi ja lähemmäksi toisiamme. Olimme pian sylikkäin ja tunnustelimme toistemme ihoa. Pian kuiskaukset sulivat suudelmiksi ja hengästyneemmiksi kuiskauksiksi, ja vartaloni alkoi vaatia enemmän, kosketuksia intiimeillekin alueille. Kiemurtelimme sylikkäin, kumpikin halusi toistaan koko ajan enemmän, ja kuitenkaan se ei ollut mahdollista, Äitihän nukkui (tuskin, näin jälkeenpäin ajateltuna) viereisessä sängyssä.

Rakastelimme toisiamme kuiskauksin, hipaisuin ja katsein, koska muuten se ei ollut mahdollista. Se oli upein ja intiimein seksikokemukseni, vaikka varsinaista yhdyntää, tai edes sukupuolielinten hyväilyä ei tapahtunut.

Viimein nukahdimme, ja nukuimme sylikkäin koko yön. Seuraavana päivänä oli kotiinlähdön aika, ja kun tuo viulisti tuli saattelemaan meitä linja-autollemme, jo hänen näkemisensä sai alavatsassani aikaan ilotulituksen. Seurueeseemme kuului myös nainen, josta tuli viulistin vaimo, ja koko matkan kotiin kuuntelin hänen ylistystään, kuinka ihana ja kiltti hänen rakkaansa on... Niinpä niin. Minua vain hymyilytti.

"Muusa hetken aikaa" (nainen)

VILLAHOUSU-HOITO  

Olin kahden kaverini kanssa menossa toisen kaverin tädin kämpille viettämään lauantai-iltaa. Pari tyttöäkin oli tulossa ja pelkäsin että lopulta istun iltaa keskenäni, kuten yleensä kolmas tai viides pyörä.

Tytöt saapuivat ja nuoripari painui melkein saman tien omiin puuhiinsa. Minusta eroon päästäkseen (?) kaverini antoi minulle pullonsa giniä. Se oli kamalan makuista enkä saanut sitä alas. En kuitenkaan jaksanut katsella vokotusyrityksiä ja menin etsimään jääkaapista blandista. Löytyikin pari isoa limupulloa ja tein niin laimeita paukkuja että sain ginin maun pois.

Sittemmin, täydelliseksi yllätyksekseni tyttö tulikin minun luo juttelemaan. Juttua riitti monta tuntia ja tarjosin hänellekin reilusti laimennettuja juomia jääkaapista.

Viina meni päähän ja kohta jo suudeltiin ottaen aina välillä giniä -raakana, kun blandis oli loppu. Pian oltiin vessassa aukomassa vetoketjuja. Se oli hankalaa kännin ja paksun vaatekerran takia - oli talvi. Sain käteni hänen tiukan housukerraston alle. Rahina, pehmeä iho ja kostea lämpö tuntui kädessä kiihottavalta, villahousuista tulvahtanut vieno pissan tuoksu taas toi yllättäen mieleeni hiihtämisen?

Sitten, housujani riisuessa, tunsin humalan ja yrjötyksen ainoina asioina kovenevan ja olevan yhä tulossa. Olin jo ehtinyt avata kortsun ja oli siis pakko tunnustaa heti ettei minulla seissyt. Sitten jo oksensinkin ja tyttö silitti päätäni sanoen jotain lohduttavaa. Sovittiin ettei kerrota muille mitään.

Tunnelman pilasi keittiöstä kuulunut huuto: -Kuka perkele on juonu meidän krapulajuomat? Isäntäpari oli palannut.Heittivät meidät suutuspäissään ulos. Kello oli siinä kolme yöllä, pakkasta -25 ja edessä matka kaupungin toiselle laidalle. Siinä kävellessä kuitenkin tajusin että jätkät luuli että olin saanut. Olin 16 ja tunsin oikeastaan oloni vähän miehekkääksi.

NAISTEN SUIHKUSSA 

Olin muutama viikko sitten lomapaikassa poikaystäväni kanssa. Menimme iltamyöhällä suihkuun ja poikaystäväni pyysi minua tarkistamaan, oliko naisten puolella ketään jotta voisimme mennä yhdessä. Ei ollut.

Pesimme hampaamme ja menimme suihkuun. Siellä sitten pesimme toisemme puhtaiksi ja fantasioimme yhdessä eri paikoista ja eri asennoista. Välillä nauroimme, että mitähän jos joku tuolla oven takana kuuntelee...

Emme välittäneet siitä, ja jatkoimme myös omilla sisäpiirin jutuillamme. Pestyämme poikaystäväni otti minut yhdessä suihkun alle ja suutelimme. Hän nosti minut syliinsä ja lopulta päädyimme rakastelemaan suihkun lattialle.

Enpä olisi itse toivonut olevani se epäonninen joka oli vaivautuneena kuunnellut ilmeisesti koko touhun alusta loppuun suihkun ulkopuolella odotellen vuoroaan, saatuaan sen kun me poikaystäväni kanssa kikatellen tulimme ulossuihkukopista, jossa itse asiassa olisi ollut 3 suihkua...

"Santtu" (Nainen)

TAITEELLISTA SEKSIÄKÖ?

Olin kesällä 2003 leirillä... ihastuin yhteen poikaan joka on minua nuorempi.. Vapaa ajalla sitten vetäydyttiin pojan huoneeseen... istuttiin sängylle halailemaan ja kismailemaan.. otettiin siinä sitten paidat pois ja jatkettiin... kunnes päätettiin lopettaa....

"Taidehullu neitsyt" (nainen 14-16 v )

KOKEMUSTA ON  

Tuli tässä näistä jutuista  mieleen tapaus yläasteelta. Yhdestä kaverista kiersi meidän kokemattomampien kesken vähän huhua että se olisi kova panomies. Joku siltä taisi siitä kysyäkin mutta se ei paljon mitään puhunut.

Sitä luultiin muutenkin vanhemmaksi kuin se oli, joten huhun jatkuessa pidempään sille kasvoi jo varsinainen pukin maine. Sitten kerran vaan tuli porukassa puhetta panemisesta, ja oltiin monet aika vaiteliaita kun puhe sattui olemaan nimenomaan siitä mistä puute. Vihdoin tämä orhiina pidetty aloitti ja kertoi jutun kun oli kerran ollut yhden tytön luona yötä, olivat juoneet siellä jotain väkevämpiä ja aamulla herätessä oli ihmetellyt kun housuissa oli tuntunut jotenkin vätkyltä ja oli kohta löytänyt sieltä avatun kondomin. Kun sitten kysyttiin suoraan että oliko se siis ollut vaiko ei sen tytön kanssa "all the way" , se ei ollut varma mutta piti sitä kortsun löytymistä alushousuista melko varmana merkkinä + vielä se ihme olo!

Sille kehittyneestä John Holmes-maineesta sillä ei tuntunut olevan aavistustakaan joten ei viitsitty asiasta mitään kertoa, etenkin kun taidettiin itse olla huhun takana ja innokkaimpia levittäjiä.

Oonpa joskus muutenkin huomannut että huhuja saattaa syntyä ja levitä aivan käsittämättomällä tavalla…

"huhuu…" (Mies)

SORMET PELISSÄ  

Tämä tapahtui juuri äskettäin... menimme isoihin bileisiin ( paikallinen nuorisovaltuusto järjesti, itse kuulun siihen ) jossa toimin osaksi järjestäjänä mutta tarkoituksena oli vain pitää hauskaa...

Suutelimme koko ajan poikakaverini kanssa ja meno kävi aika kiihkeeks.Päätimme siirtyä seinien viereen hämärään ja jatkoimme vielä vähän pidemmälle, no sekään ei vielä riittänyt ja kiipesimme portaat ylös ja vetäydyimme omaan rauhaamme...

Siellä meno kävi tosi kiihkeeks...suudeltiin ja kopeloitiin...ja sitten poikakaverini alkoi hyväilemään minua vaatteiden alta ja lopulta hän pisti sormet peliin.. :) Kauan aikaa siellä peuhasimme mutta emme kuitenkaan olleet yhdynnässä, sitten ajattelin mennä käymään kaverini luona joka oli tanssimassa. Kävelin sinne. Ihmettelin miksi kaikki virnuilivat...? No, kaverini kertoi syyn...aika moni oli nähnyt puuhamme, mutta me olimme olleet vain niin keskittyneitä puuhiimme, että emme mitään olleet huomanneet...arvatkaa olenko saanut kuulla asiasta...

"Vaakatasossa...." (Nainen)

Hyvät ystävät jaksavat aina herkeämättä muistuttaa hauskoista sattumuksista.

KOOLLA EI OLE VÄLIÄ!?

Jätkäkaverini kanssa autossa päätimme kokeilla yhdyntää…olin aiemmin kuullut kavereiltani,että "jätkälläni" (olin juuri tutustunut häneen) oli todella suuri penis. Ilta kului ja ryhdyimme "puuhiin" ja huomasin, että se todellakin oli valtava, mutta ongelma oli se, että "jätkäni" ei osannut käyttää sitä eikä "touhusta" tullut mitään (en tietysti sanonut sitä hänelle), mutta tästä huomaatte, että koolla ei ole väliä vaan sillä miten sitä käyttää ...emme ole enää yhdessä.

"Kaiken kokenut"  (nainen)

MENNÄÄN BUSSILLA.    

Olin menossa bussilla kotiin kun viereen istu tummatukkainen, kivannäköinen poika. Kuski ajoi lujaa ja yhessä mutkassa painuttiin molemmat ikkunaa vasten kylki kyljessä. Jäätiin aika lähekkäin ja huh, vatsanpohjassa tuntu aika väristys. Seuraava mutka toiseen suuntaan oli loivempi mutta painauduin poikaa vasten. Istuttiin jo ihan lähekkäin. En kuitenkaan kehannut katsoa ja poikakin katseli ulospäin. Meidän reidet oli ihan kiinni toisissa ja musta tuntu että menin aivan punaseks. Otin vaivihkaa jalan kauemmas ja poikaki etäänty. Kuumotti ja olin ihan varma että kaikki kattoo. Nojasin etäämmäksi ikkunaan. Sitten tuli taas mutka ja poika painautu muhun tiukasti ja vetäyty kuitenkin takas. Harmitti se etäännys ja ajattelin että hitot, painauduin reilusti poikaan kiinni. Siinä tuntu että meinasin pakahtua! Toivoin että se sanois jotain.

Ihmettelin vähän miten hyvä siinä oli olla, niinkuin olis tuntenut sen pidempään. Sitten se painoi pysäytysnappia ja menin melkein paniikkiin. En kuitenkaan katsonut poikaan vaan vasta kun se nousi ja meni ovelle katsottiin silmiin. Aika pysähtyi ja poika näytti kuin aikois sanoa jotain. Olin valmis hyppäämään bussista ulos jos se vaan pyytää. Se ei kuitenkaan sanonut mitään vaan meni ulos ja jäi pysähty mun kohdalle. Olin jo nousemassa kun bussi lähtikin jo liikkeelle. Katsottiin toisiamme kunnes pysäkki jäi jo kauemmas taakse.

Aaargh! Kuin olisi heitetty saavillinen jääkylmää vettä päälle mutta vaan housut kostu. Miksi mä en sanonut tai tehnyt itse mitään? Menin seuraavana päivänä samaan aikaan bussiin mutta poikaa ei näkynyt. Vielä pitkään katsoin joka pysäkillä josko poika olisi siinä mutten nähnyt häntä enää.

Olin ennen nauranut niille ilmoituksille tyyliin "nähtiin ohimennen viking cinderellalla, jäin kaipaamaan…" mutta en naura enää.

"SUSSU"

BATS!   

Joku vuosi sitten Minna, entinen koulututtu piti bileet. Siellä oli myös Anne johon olin Minnan kautta tutustunut ja oltiin nähty joitakin kertoja. Luulin tuolloin ettei ns. kiltit tytöt juuri välitä seksistä mutta Annen kanssa jutellessa tuli sanattomasti käsitys että tänään tapahtuu?!

Illemmalla mentiinkin makuuhuoneeseen. Ovessa ei ollu lukkoa joten peuhattiin pimeässä peiton alla siltä varalta jos joku tulis sisään. Otettiin housut pois ja tiesin että Suuri hetki läheni. Käännyin Annen jalkojen väliin joka hätääntyi: - et kai sä meinaa siis ilman mitään…?

-Kortsu! Se oli lompakossa housun taskussa. Yritin hamuilla housuja muttei niitä pimeässä löytynyt. Piti nousta etsimään ja samassa seisokki väheni, pelkäsin myös että joku tulee eikä Annestakaan ollu apua kun se oli kokonaan peiton alla. Kortsu löyty ja lämmittelyn jälkeen sain sen päälle. Se kuitenkin kuristi enkä oikein tuntenut kuin alavatsaa kutittavat Annen karvat mutta Anne korjaili - Oota, ei sinne, ylemmäs… sitten jo sujahtikin mutta tuntui vain lisää puristusta kunnes kuului pieni pasahdus.

Hämärässä näin lakanassa tumman laikun ja mielessä kävi ajatus Annen neitsyydestä mutten jäänyt sitä pohtimaan vaan keskityin suoriutumaan tehtävästäni kunnialla ja jatkoin siis mahdollisimman lujaa. Taas alko jotenkin jumittaa ja lyhyen ajan sisällä kuulin jo toisen pasahduksen. Alkoi yhtäkkiä tuntua tosi lämpimältä ja upealta kunnes tajusin että kortsu se oli pamahtanut mäsäksi. Annekin pyysi lopettamaan.

No, se siitä. Seuraavat kerrat sitten menikin paremmin. Seurusteltiin jonkin aikaa muttei siitä tullu mitään, oltiin aika erilaisia. Jälkikäteen keksin että kortsu oli lompakossa, tietty takataskussa, odottanut suurta hetkeä jo vuosia ja hieroutunut hauraaksi. Olin myös saanut sen päälle jotenkin liian tiukalle ja Annekin taisi pingottaa aika lailla.

(Miäs, tuolloin 18 v)

  Kuvassa huono suojavälinestrategia yhdistettynä koviin suorituspaineisiin johti lopulta ilmeisesti vain yhdynnän keskeytymiseen. Zukovskin mukaan suorituspaine voi saada henkilön ajattelemaan seksiä vain omana suorituksena. Tällöin seksiharrastukseen ei oikeastaan tarvita toista henkilöä.Hyödynnä tietokoneesi näppäimistöä kokonaisuudessaan?!!

- Ja paljasta salaisuutesi kaikille! Kirjoita seksiin liittyvästä kokemuksestasi, jonka haluat jakaa muillekin, lyhyt kuvaus alla olevaan kaavakkeeseen. Osallistuminen on täysin anonyymia.

Jo lähetetyt tarinat löydät tarinat-sivulta tai klikkaamalla tästä
Ota osaa !

Otsikko:


Tarina:


Sukupuolesi:


Ikä n. suurinpiirtein (merkkaa jos hotsittaa)


Nimimerkkisi: