KATSO EPISODI: 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10  


Jos ukko ei anna, etsinkö kesä-,syksy-, talvi-,keväthoitoja itselleni ?!? Jos, niin MISTÄ ??
"tuhero tarpeetonko?!?"

Kun ei haluta
"frikidi"

Reilu 2 vuotta suhdetta takana ja tyttöystävä ei käytännössä anna ollenkaan. Asia häiritsee todella paljon varsinkin tässä iässä (21v). Suhde toimii muuten kohtuu hyvin, häntä haluttaa mutta ei vaan silti kiinnosta?
"Unconfident"

Mitä tehdä kun mieheni ei ole "nyhvääjä"- tyyppiä ja minä olen sitä erittäin paljon!kaipaan jatkuvaa hellyyttä, suudelmia, hyväilyjä, jotka eivät ole kutsu seksiin.. aina. miten saan mieheni samanlaiseksi kissanpennuksi kuin minä? kerro...
"turhautunut"Halukkuus on ehkä seksuaalisuuden monimutkaisin juttu. Kun seksuaalisuus on sekä yksityistä ja omakohtaista ja että myös kahdenkeskistä ja jaettua, on mutkikasta sovittaa yksityinen ja kahdenkeskinen yhteen juuri sopivasti.

Halu on sitä, että haluaa jotakin. Halun ja tarpeen ero on, että tarve vaatii kun taas halu perustuu vapaaehtoisuuteen. Ketään ei siis voi pakottaa haluamaan mitään jota ei oikeasti halua. Toiset haluavat paljon jotakin, toisten tyytyessä vähempään.

Haluttomuus koetaan ongelmaksi silloin kun haluaisi haluta, mutta ei haluta.

Haluttomuuden hoitamisen ensimmäinen vaihe on selvitellä syitä ja yrittää korjata epäkohdat seksisuhteen sisällä. Vieraissa käyminen ei ole haluttomuuden hoitoa vaan parisuhteen hajottamista. Siten saa kyllä kenties seksiä, mutta itse ongelma ei hoidu lainkaan.

Haluttomuus voi olla myös reaktio tilanteeseen, jossa ei kuulukaan olla seksuaalisesti aktiivinen. Ei ole tarkoituksenmukaista olla seksihirmu jos duuni mättää, tentit on rästissä, univajaus maksimissa ja seksikumppanilla herpes huulessa ja ilkeily vallitsevana keskustelumuotona

Halukkuuteen vaikuttaa yksilön myös oma aktiivisuustaso sekä väsymys/vireystila, kiintymys, viehättyneisyys ja rakkauden tunteet partneria kohtaan - tai niiden puuttuminen, ympäristössä olevat mahdolliset häiriötekijät, luottamus tai sen puute, muiden elämään liittyvien tekijöiden kiinnostavuus tai kiinnostuksen puute jne.

Voi myös miettiä millaisesta seksistä, koska ja missä tilanteessa itse pitää. Ja kun on pähkäillyt laatuseksin probleeman, se olisi hyvä kertoa myös kumppanille (vaikein seksitemppu on puhuminen.) Monesti oletamme, että partneri jollain telepaattisilla kyvyillä tietää mitä juuri minä haluan. Ja sitten myös mukamas haluaa juuri samoja juttuja ja vieläpä yhtä aikaa. Todellisuudessahan vain harvat ihmiset haluavat seksiä tismalleen saman aikataulun mukaan. Ja jos itsestäsi kaikkein kiihottavinta on varpaiden suutelu, niin kumppanisi mielestä se saattaa olla epämiellyttävän kutittavaa ja myös kuolettavan noloa. Ja sitten kun toinen on hiljaa ja toinen pitää suunsa kiinni, niin ojassa ollaan. Toinen ei halua ja toinen ei edes halua haluta.

On myös ajanjaksoja, jolloin seksi kiinnostaa vähemmän. Hyvässä suhteessa voidaan hyväksyä myös hiljaiselon jakso. Jos toinen on stressaantunut ja väsynyt, antaa hyvä kumppani hänen lepäillä rauhassa ja kerätä energiaa vastaisen varalle; seksiin ei aina tarvita monta ihmistä.