KATSO EPISODI: 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10  
Seksin ABC, tri Zukovskin salaiset kansiot.

Seksi kahden tai useamman henkilön kesken: Eka Kerta

Moniosaisessa seksitutkimuksessaan Henry Zukovski selvitti, että seksiä aiemmin harrastamaton henkilö joutuu ensikokemukseensa vailla aiempaa kokemusta.

Zukovskin mukaan moni urheilija muistaa valikoivasti ensimmäisen mitalin tai tehdyn maalin. Ensimmäisen seksikokemuksen kohdalla tätä mahdollisuutta ei ole, vaan kaikki lasketaan. Eka Kerta on peruuttamaton, eikä sitä saa tekemättömättömäksi. Ensimmäisen seksikokemuksen laadun parantamiseksi Zukovski yritti tuotekehittää Ekaa Kertaa siten, että sen voisi hankkia vasta silloin, kun omaa enemmän kokemusta mutta lopetti pian toimet tuloksettomina. Vain aniharvan Eka Kerta noudattaa tapahtumaan itse etukäteen mietittyä käsikirjoitusta.

Rekonstruaatio eräästä Ekasta Kerrasta

Koska koehenkilölle oli epäselvää mitä Ekalla Kerralla oli tapahtunut, laati Zukovski hypnoosin avulla rekonstruaation tapahtumien kulusta.

Jos Ekasta Kerran haluaa miellyttävän, siihen on mahdollista valmistautua kuten esim. lentäjät käyvät kurssin ennen kuin heidät lasketaan koneen ohjaimiin. Zukovski muovasi asian kätevään kolmen nyrkkisäännön pakettiratkaisuun: 1) Pidä aina kuminen kondomi mukanasi. Varma tapa tunaroida seksihalut on saada heti sukupuolitauti. Myös Ekalla Kerralla voi tulla raskaaksi. 2) Älä tee mitään mihin et koe olevasi valmis. Jos uskot että sinä ja Britney Spears olette maailman viimeiset neitsyet, ei se ole syy hankkiutua eroon piinaavasta neitsyydestä. Todennäköisesti ystäväsi kertovat vähintäänkin osatotuuksia omista vuosien seksikokemuksistaan. 3) Jos intiimi tilanteesi kehittyy humalassa, ehdota tilanteen jatkamista seuraavana päivänä. Jos ajatus tuntuu vielä silloin mahtavalta ja kannatettavalta, go for it. Silloin pysyt tilanteen tasalla.

Kolmen nyrkkisäännön pakettiratkaisu

Zukovski ratkaisemassa selviytymisjärjestelmää, kuinka tehdä Ekasta Kerrasta miellyttävä kokemus ilman henkilövahinkoja.

Vaikka Ekoja kertoja on yhtä monta kuin sen harrastajia, sen olemusta tutkiessaan Zukovski havaitsi Ekan kerran jakautuvan karkeasti kahtia; romanttisempaan ja vähemmän romanttisempaan. Romanttisempi tapahtuu kahden toisiinsa kiintyneen henkilön yhteisenä löytöretkenä toistensa salaisimpiin syövereihin ja sieltä takaisin. Vähemmän romanttisempi versio tapahtuu yleensä hätäisesti ja siinä pyritään monesti vain siirtymään käytännöllisesti neitsyenä vietetystä ajasta yhdyntäkokemuksen omaavien henkilöiden joukkoon.

Manolito

Kuvassa naisten ihailema yökerhojen sankari ja gigolo, Manolito. Hän on vanhempana ja kokeneempana "auttanut" monia naisia pääsemään eroon kiusallisesta kokemattomuudesta. Hän on pitää kondomeja triumfinmerkkeinä panosvyöllään.

Henkilöt, jotka ovat valinneet Ekaksi Kerrakseen vähemmän romanttisen tavan kokevat yleensä ensimmäisen hyvän seksikokemuksensa vasta paljon myöhemmin. Koska tämä oli Zukovskista epäkäytännöllistä, päätti hän tutkia aihetta lähempää. Syyksi hätäisiin ja epäromanttisiin Ekoihin Kertoihin paljastui kiire. Hän ei ole tähän päivään mennessä vielä selvittänyt että mihin?

Kiire

Kuvassa kiire. Ilmiö joka on nyt levinnyt myös seksiharrastuksen pariin.