KATSO EPISODI: 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10  
Seksin ABC, tri Zukovskin salaiset kansiot.

Keskikesän erikoinen: Kesä-hoito

Zukovski huomasi, että kesällä ihmiset saattavat muuttua niin viehättäviksi, että eivät enää pysty olemaan kiihottumatta toisistaan.

Moniosaisessa seksitutkimuksessaan Zukovski selvitti, että aurinko, lämpö ja alkoholi ovat yhteisvaikutukseltaan merkittävin henkilöiden seksuaalisen vetovoiman lisääjä. Kahden, voimakkaasti näiden olosuhteiden vaikutuksen alaisena olevan henkilön kohdatessa, saattaa seurata arvaamatta ns. kesähoito eli seksiä vähintään kahden sellaisen henkilön kesken, jotka toisissa olosuhteissa eivät näin tekisi.

Kesähoito-ilmiö

Tässä koehenkilöön piilotetussa zukokam-kuvassa on selvästi havaittavissa kesähoidon ensi oireita.

Tyypillinen kesähoito on humalassa ulkona kesällä koettu akti eli ns. HUKKA-akti. HUKKA-aktia voi havaita sattumanvaraisesti, sitä esiintyy lyhytkestoisesti festivaali- ja leirintäalueiden reunoilla, kaupunkien puistoissa sekä lähimetsissä.

HUKKA-akti

Kesäyön kuumuudessa kokeneetkin alan harrastajat saattavat sortua amatöörimäiseen toilailuun.

Koska HUKKA-akti tapahtuu monesti ilman mitään suojausta, Zukovski päätti tutkia ilmiötä lähemmin, sillä aktiin osallistuneet tiesivät mahdollisuudesta saada sukupuolitauti. Oliko kyse siis ns. itsesuojeluvaiston puutteesta eli idiotismista.

Itsesuojeluvaisto

Zukovski testasi lukuisia henkilöitä kallionkolo-testillä. Vaikka hän pystyi todistamaan kolon täysin vaarattomaksi, ei juuri kukaan suostunut työntämään kättään sen sisään.

Kyse oli siis suojauslaitteiden saatavuudesta. Zukovski testasi itse kenttäkokeissaan kaikkia tyypillisimpiä HUKKA-aktin esiintymisalueilta löytyviä suojavälineitä.

Voittajan on helppo hymyillä

Kuvassa Zukovskin suojavälinetestin ylivoimainen testivoittaja: "Undefeated champion", kondomi.

Zukovskin suojausvälinetestin ylivoimaiseksi voittajaksi selvisi kuminen kondomi, ehkäisy- ja suoja- ja nautintovaikutukseltaan paras. Muiden välineiden ehkäisyarvo oli hyvä sillä niillä ei voinut lainkaan harrastaa seksiä. Testin surkeaksi jumboksi jäi keskeytetty yhdyntä (ei näy kuvassa). Sen ehkäisy- ja suojavaikutus oli täysi nolla. Hinnaltaan se tuli kalleimmaksi periaatteella osta nyt, maksa vasta myöhemmin.

Seuraavassa osassa Zukovski toteaa, ettei ole löytänyt omaan ulkomuotoonsa täysin tyytyväistä henkilöä...