KATSO EPISODI: 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10  
Seksin ABC, tri Zukovskin salaiset kansiot.

Seksi kahden tai useamman henkilön kesken: Se Oikea

Henry Zukovskin moniosaisen seksitutkimuksen mukaan parisuhde soveltuu parhaiten rakastuneille henkilöille jotka pitävät toisistaan.

Parisuhteen rakentamisen voi aloittaa kuka tahansa joka löytää tarkoitukseen suostuvan kumppanin. Perusrakennusaine on liimamainen suhdemössömassa, joka pitää parisuhdetta kasassa. Mikäli suhde naulitaan tai sidotaan kiinni, se ei kestä ja yleensä leviää ensimmäisten rajumyrskyjen sattuessa. Etenkin ensikertalaiset joutuvat perustamaan suhteensa pehmeälle alustalle, jolloin suhde on vaarassa kaatua. Ja koska perusta kovettuu vasta ajan myötä, on kumppani valittava Zukovskin mukaan erityisellä huolellisuudella.

Se Oikea

Zukovski ei lukuisista yrityksistään huolimatta löytänyt todisteita myyttisen Sen Oikean olemassaololle.

Suhdemössömassa on voimakkainta toisiinsa rakastuneilla henkilöillä. Rakastuneet voivat rimpuilla kovastikin pääsemättä toisistaan irti. Rimpuileminen kuitenkin vahingoittaa parisuhdetta, joten on kätevämpää valita kumppaniksi henkilö jonka kanssa ei tarvitse rimpuilla. Helpointa on valita henkilö, jonka kiinnostuksen kohteet ovat samanlaiset ja joka jakaa aluksi ihastumisen ja myöhemmin rakastumisen tunteen. Mutta koska miesten ja naisten kiinnostuksen kohteet käyvät yksiin vain harvoin, on parempi ottaa varman päälle ja keskittyä pitämään suhdemössömassa notkeana ja hyvässä kunnossa.

Kumppaninvalintakaavio

Zukovskin tasokriteerikaaviossa on selvästi nähtävissä että iän karttuessa tasovaatimukset karsiutuvat sen kuitenkaan vaikuttamatta ratkaisevasti suhteen laatuun.

Hyväennusteinen parisuhde alkaa yleensä ihastumisella joka on akuutti sekavuustila. Ihastumisen jatkuessa pitkään voi seurata rakastuminen. Rakastuminen on kroonisempi ja vakava tila. Siksi Zukovski suositteleekin rakastumaan sellaiseen henkilöön joka rakastaa takaisin. Yksipuolisella rakkaudella on todettu vaarallisia sivuvaikutuksia. Toisiinsa syvästi rakastuneet henkilöt ovat yleensä onnellisia ja vähään tyytyväisiä mutta mikään suhde ei toimi pitkään ilman hoivaa ja huolenpitoa.

Kuka tahansa voi rakastua keneen tahansa

Mikäli henkilöt kuvassa eivät pysähdy ja kohtaa, ei parisuhdetta seuraa sillä heidän tiensä eivät ehkä koskaan enää yhdy?

Hoitamaton saati laiminlyöty suhde kaipaa pikaista huoltoa. Ohessa suora lainaus Zukovskin alkuperäisestä parisuhteen pikakorjausoppaasta: Vika A : Suhe toimii hetken ja pysähtyy. Syy: Suhe on kursittu kasaan niin nopeasti, että vain osa saumoista pysyy kiinni. Hoito: Poista vanha lika, liimaa uudelleen ja huolehdi että suhe saa riittävästi happea. Vika B: Nakutusta parisuhteessa. Syy: Suhe kaipaa voitelua. Hoito: Voitele suhetta hemmottelulla, älä säästele voiteluainetta. Vika C: Suhe paukkuu ja on revetä liitoksistaan. Syy: Suhetta on käytetty epätasaisesti. Pitkään kylmänä ollut suhe ylikuumenee helposti. Hoito: Pidä suhe tasaisesti lämpinä ja paukkuminen lakkaa.

Hoidettu parisuhde kestää kolhuja.

Hoidettu suhde kestää kymmeniä vuosia ja tuottaa suhteellisesti enemmän iloa kuin mikään muu asia.Toistaiseksi Henry on tutkimuksissa. Hänen ratkaisemat kysymykset löydät sivun vasemmasta yläreunasta linkistä "Kysy Zukolta". Zukovskin halu-spekial-kysymyssivulle pääset tuosta alta

« Siirry Zukovskin halu-spekial-sivulle