KATSO EPISODI: 1|2|3|4|5|6|7|8|9|10  
Seksi abc, tri Zukovskin salaiset kansiot.

Seksi yhden henkilön kesken: Outo olo

Moniosaisessa seksitutkimuksessaan Henry Zukovski selvitti että outo olo johtaa seksuaaliseen käyttäytymiseen

Outo olo seuraa siitä, että murrosiässä henkilö alkaa haluta jotakin, mitä ei vielä osaa tarkemmin määritellä. Outoudestaan huolimatta ilmiö on normaali ja toistuva. Kyseessä on seksuaalinen halu, jota voi siirtää laukeamisella. Laukeaminen voi tapahtua joskus itsestään mutta yleisimmin laukeamiseen johtaa seksi.

Outo olo voi iskeä missä tahansa.

Kuvan henkilö teeskentelee, ettei hän tiedä vastausta, sillä taululle joutuessaan outo olo paljastuisi muille aiheuttaen väärän kuvan hänen kiinnostuksestaan matematiikkaan.

Seksi on seksuaalisen halun laukeamiseen eli ns. tyydyttymiseen tähtäävää toimintaa. Sitä voivat harrastaa sukuelimet omaavat henkilöt, jotka tuntevat olevansa siihen valmiita ja joilla on jo valmiiksi outo olo. Seksiä harrastetaan yleisimmin joko yhden henkilön tai kahden tai useamman henkilön kesken. Seksi yhden henkilön kesken, eli ns. masturbaatio on seksiä sen henkilön kanssa, jonka tuntee parhaiten, ja joka on aina paikalla.

Seksiä yhden henkilön kesken.

Kenttäkokeissaan Zukovski tutki masturbaatiota päiväkausia. Tarkkailija on jatkuvasti valmiina keskeyttämään kokeen jos jokin menisi vikaan. Voimakkaista turvatoimista huolimatta koe osoittautui täysin vaarattomaksi.

Seksi yhden henkilön kesken ei juurikaan vaadi asiantuntemusta mutta sekaannuksen välttämiseksi on hyvä tunnistaa ainakin oma sukupuoli. Sen voi suorittaa kätevästi oheisella monivalintatehtävällä.

Siirrytään peilin eteen ja raotetaan vaatetusta varovasti, ettei tapahdu hermovaurioita. Tunnustellaan käsin jalkojen väliseltä alueelta niin kauan, että voidaan varmuudella vastata myöntävästi toiseen seuraavista väittämistä.

A. Minulla on penis, olen siis miespuolinen
B. Minulla on vagina, olen siis naispuolinen


Oman sukupuolen tunnistaminen.
Tyttö kuvassa on juuri selvittänyt oman sukupuolensa Zukovski-metodilla.

Oman sukupuolen tunnistaminen väärin.

Tulisen chiliaterian jälkeen on pesemättömin käsin syytä välttää henkilökohtaisten alueiden koskettelua. Kuvan henkilöllä on vielä paneutumista sukupuoliasioissa hygieniaan.

Seuraavassa osassa Zukovski paljastaa että sukupuolissa on eroavaisuuksia ja että seksuaalisuuden ja mielikuvituksen välillä on linkki!